Kerstpakket 10 euro

Onlangs gestart met uw onderneming en personeel aangenomen, vergeet niet om op tijd voor de feestdagen in december de kerstpakketten voor uw medewerkers te bestellen. Dat kan al vanaf 10 euro per pakket, zodat bijna elke werkgever aan deze mooie traditie mee kan doen. Ook als de resultaten van het bedrijf een keer tegenvallen en u wilt toch voor uw medewerkers een kerstpakket regelen dan kan dat met een kerstpakket van 10 euro. Op deze manier kunt u uw medewerkers uw waardering laten zien. Het gebaar is belangrijker dan de prijs van het kerstgeschenk. Fijn dat u ook met een klein budget aan uw medewerkers een kerstpakket kunt uitreiken.

Kerstpakket 10 euro cadeau doen

Dit jaar iets minder te besteden voor uw medewerkers in de feestmaand december? Dat zult u jammer vinden, toch is er geen man overboord. U kunt dit jaar een kerstpakket 10 euro kiezen. Voor dit bedrag kunt u een leuke attentie uitreiken aan uw medewerkers, die het hele jaar voor het bedrijf hebben klaar gestaan. Ook voor zakenrelaties is een kerstpakket 10 euro een leuke verrassing en dat zal de samenwerking ten goede komen in het nieuwe jaar.

Kerstpakket 10 euro geven

Is uw personeelsbestand enorm gegroeid? Bent u bang voor de grote kostenpost in december als u aan de kerstpakketten denkt? Dat is helemaal niet nodig, want u heeft de mogelijkheid om voor een kerstpakket 10 euro te kiezen. Een leuke of lekkere attentie voor uw personeelsleden, die dat zeker weten te waarderen. Niets doen met kerst voor uw personeel is geen optie. Hoeveel kerstpakketten heeft u nodig? Plaats uw bestelling op tijd, want het is snel december. Neem geen enkel risico en voorkom kerststress door de kerstpakketten ruim op tijd te regelen. Waarom zou u wachten?