beoordeeld met een 9,2

Effect inflatie op je kerstpakket

Met de steeds toenemende inflatie is het moeilijk te voorspellen wat er dit jaar of volgend jaar beschikbaar zal zijn voor je dierbaren met kerstmis. We vroegen drie medewerkers in de kerstpakketten branche naar hun mening of mensen in deze moeilijke economische tijden nog geschenken kunnen verwachten.

Milieuvriendelijk kerstpakket

Ben je op zoek naar een geweldige manier om iets terug te geven deze kerst? Overweeg een duurzaam, milieuvriendelijk geschenk te kopen! Met een lokaal, biologisch kerstpakket draag jij je steentje bij, ook zou je nog kunnen doneren aan een goed doel met een goede doelen kerstpakket. Lees het artikel hier voor de echte kerstgedachte te creeëren.

Verwachte hoge kosten en lange levertijden

Kerstmis staat voor de deur en daarmee komen ook de vakantietradities. Dit jaar zullen sommige dingen anders zijn voor degenen die in de detailhandel werken, terwijl ze zich voorbereiden op een nieuwe crisis die hun bedrijf mogelijk kan verstoren - de terugkeer van corona. We spraken met drie professionals die werkzaam zijn in een kerstpakketten groothandel over hun voorbereidingen op kerst.

Een sport kerstpakket

Het lijkt erop dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een gezonde levensstijl. Veel werkgevers zijn begonnen met het aanbieden van fitness abonnementen, of zelfs apparatuur zoals dumbbells voor werknemers, zodat ze thuis kunnen trainen! Als werkgever kun je jouw personeel helpen hun goede voornemens voor het nieuwe jaar te bereiken door hen een op maat gemaakte geschenkmand gevuld met gezonde etenswaren te geven, plus wat andere goodies zoals sportkleding. Lees hier 3 tips om je kerstpakket gezonder te maken.

Kerstpakket met lokale producten

Kijk jij al uit naar je kerstpakket? Het lijkt nog vroeg, maar werkgevers zijn al druk bezig om ze te bestellen. In dit artikel spreken een aantal medewerkers van grote kerstpakketten leveranciers over de bestellingen die ze voor 2022 verwachten en één bijzondere trend valt op: lokale pakketten afkomsting uit de buurt van waar een medewerker woont of werkt zijn populair!

Kerstpakketten worden duurder

Ondanks het duurder worden van kerstpakketten wil je natuurlijk evengoed graag het juiste kerstpakket voor je personeel vinden. Dit jaar is het misschien moeilijker dan ooit om een geweldig cadeau-idee te vinden dat op tijd binnen jouw budget zal binnenkomen, maar het overslaan van een kerstpakket is geen optie! 

Groei van het budget voor kerstpakketten

Het percentage dat een bedrijf onbelast mag uitgeven voor kerstpakketten is gegroeid over de afgelopen jaren. Lees hier meer over deze aanpassing in de werkkostenregeling.

Kerstpakketten trends

De kerstvakantie van 2022 nadert snel en het is tijd om te gaan shoppen! Weet jij welke kerstcadeaus dit jaar trending zijn

3 Besteltips voor kerstpakketten

De medewerkers van het kerstpakketten bedrijf die we spraken konden ons nog snel een aantal tips geven voor ze weer aan het werk moesten aangezien de bestellingen binnenkomen en het super druk is op het einde van het jaar. We vroegen hen welke tips ze hadden voor ondernemers die dit jaar hun kerstcadeaus nog niet hebben besteld. 

Kerstpakketten bestellen in Limburg en Brabant

De kerstcadeaubranche maakt zich klaar voor komend jaar, vind hier kerstpakketten leveranciers in Limburg en Brabant om te zien welke kerstpakketten nu trendy zijn. 

Een kerstpakket voor échte avonturiers

Na twee zware jaren achter de rug zijn veel mensen klaar om weer te reizen. Op avontuur gaan of helemaal ontspannen behoren zeker tot de goede bedoelingen die je medewerkers hebben. Daarom is een kerstpakket met koffer juist nu zo’n leuk idee!

Wat betekent de huidige crisis voor het jaarlijkse kerstpakket?

De economische crisis gaat niet onopgemerkt voorbij, de prijzen van benzine en dagelijkse boodschappen blijven stijgen terwijl er in de wintermaanden grote zorgen zijn over gastekorten die kunnen leiden tot een stijging van de prijs voor basisbehoeften zoals kachels. Wat betekent dit voor het jaarlijkse kerstpakket

Friese kerstpakketten voor 2022?

Het populairste pakket voor de feestdagen van dit jaar werd onthuld door medewerkers van verschillende cadeaugroothandels in de regio - het lijkt erop dat sûkerbôles (Friese warme wijnbroden) op ieders lijst zullen staan! Andere trends zijn onder meer het geven van contant geld of het kiezen uit een bepaalde selectie als een waardevol cadeau; allemaal dankzij bedrijven die weten wat hun klanten willen voordat ze het weten...

Nieuwste trend: Fleece deken in het kerstpakket!

Dit jaar, temidden van economische onzekerheid en bezuinigingen op gasten, zijn fleecedekens de nieuwste trend voor kerstcadeaus. Nu de winter snel nadert, is ervoor zorgen dat u en uw dierbaren warm blijven een topprioriteit geworden. Deze unieke cadeautrend heeft veel werkgevers overrompeld, omdat het een van die items is die niet kunnen worden aangesleept. Voor degenen die op zoek zijn naar iets speciaals voor hun familie, vrienden of collega's deze feestdagen, zal een luxe fleecedeken ze zeker warm en gezellig houden.