beoordeeld met een 9,2

Delftse kerstpakketten

In Delft worden dit jaar bijzondere lokale kerstpakketten uitgedeeld. De kerstpakketten bevatten streekproducten uit Delft, waarmee lokale ondernemers en producenten gesteund worden. Deze Delftse kerstpakketten worden toegelicht door kerstpakketten experts.

Lokale kerstpakketten met Amersfoortse streekproducten

Lokale kerstpakketten zijn een hit in Amersfoort. Deze leuke kerstpakketten zijn gevuld met streekproducten uit Amersfoort, zoals bier of kaas. Lees meer over deze lokale kerstpakketten in Amersfoort.

Kerstpakketten doneren

In Tilburg worden al jaren kerstpakketten gedoneerd, zo blijkt uit een artikel op Tilburg.com. Tijdens de pandemie werden ouderen en zorgmedewerkers verrast met gedoneerde kerstgeschenken, maar ook werknemers doneren hun eigen kerstpakketten aan bijvoorbeeld de voedselbank. Ook dit jaar wordt verwacht dat er weer een aantal kerstpakketten weggegeven zullen worden. Lees hier meer over de trend van kerstpakketten doneren in Tilburg.

Nieuwe vrije ruimte 2023 voor kerstpakketten

In 2023 hebben bedrijven tijdelijk meer belastingvrij budget voor kerstpakketten, blijkt uit een artikel van ThinkRich. De vrije ruimte binnen de werkkostenregeling is namelijk verruimd van 1,7% naar 3%. Maak hier nog even gebruik van als je kerstpakketten bestelt, want volgend jaar gaat de vrije ruimte weer naar beneden. Dit levert een groot belastingvoordeel voor kerstpakketten op, zo meldt ook RTV Focus Zwolle. 

Duurzame kerstpakketten nog niet populair genoeg

Duurzame kerstpakketten zijn in 2023 nog niet populair genoeg, zo zeggen kerstpakketten leveranciers. De traditionele kerstpakketten blijven geliefder dan een duurzaam kerstpakket

Lokale kerstpakketten in 2023

Lokale kerstpakketten met streekproducten zijn dit jaar in Holten helemaal in. Kerstpakketten leveranciers vertellen alles over deze leuke kerstpakketten trend in een artikel op Holtensnieuws.nl.

Tijdelijke verhoging vrije ruimte

De vrije ruimte is tijdelijk verhoogd van 1,7% naar 3%. Dat betekent een ruimer budget voor kerstpakketten in 2023. Deze verruiming van de vrije ruimte binnen de WKR is maar tijdelijk. Vanaf 2024 wordt de vrije ruimte weer verlaagd. Maak er dit jaar dus goed gebruik van met een extra groot kerstpakket!

Lokale kerstpakketten met Friese streekproducten

Lokale kerstpakketten zijn een unieke en duurzame manier om het personeel te bedanken. Deze kerstpakketten met Friese streekproducten zijn perfect voor elk Fries bedrijf.

September drukte bij kerstpakket bedrijven

Het is nu al druk bij kerstpakket bedrijven. Terwijl wij nog genieten van de laatste zonnestralen, zijn kerstpakketten leveranciers al bezig met kerstpakketten maken en komen de eerste bestellingen al binnen.

Luxe kerstpakketten en personeelstekorten

Luxe kerstpakketten zijn in 2023 een trend, mede door de personeelstekorten. Personeelsbehoud wordt steeds belangrijker. Tegelijkertijd zorgt personeelstekorten bij kerstpakketten leveranciers ervoor dat het kerstpakket misschien niet op tijd geleverd kan worden. Bestel daarom op tijd.

Duurzame kerstpakketten 2023

In 2023 zijn duurzame kerstpakketten een blijvende trend vertellen kerstpakketten leveranciers. Dit jaar kun je dus wellicht een duurzaam en verantwoord kerstpakket verwachten.

Kerstpakket ideeën 2023

Kerstpakketten leveranciers onthullen de kerstpakket ideeën en trends voor 2023 in Limburg. Het keuzekado zal volgens deze kerstpakket groothandels in populariteit toenemen dit jaar. Leer hier het hele artikel over kerstpakket ideeën 2023.

Gezondere kerstpakketten

De verkoop van biologische en gezonde kerstpakketten is groeiend. Drie medewerkers van verschillende groothandels geven aan hoe zij tegen deze trend aankijken en wat we voor 2022 van hun bedrijf kunnen verwachten Lees het artikel hier

Effect inflatie op je kerstpakket

Met de steeds toenemende inflatie is het moeilijk te voorspellen wat er dit jaar of volgend jaar beschikbaar zal zijn voor je dierbaren met kerstmis. We vroegen drie medewerkers in de kerstpakketten branche naar hun mening of mensen in deze moeilijke economische tijden nog geschenken kunnen verwachten.

Milieuvriendelijk kerstpakket

Ben je op zoek naar een geweldige manier om iets terug te geven deze kerst? Overweeg een duurzaam, milieuvriendelijk geschenk te kopen! Met een lokaal, biologisch kerstpakket draag jij je steentje bij, ook zou je nog kunnen doneren aan een goed doel met een goede doelen kerstpakket. Lees het artikel hier voor de echte kerstgedachte te creeëren.

Verwachte hoge kosten en lange levertijden

Kerstmis staat voor de deur en daarmee komen ook de vakantietradities. Dit jaar zullen sommige dingen anders zijn voor degenen die in de detailhandel werken, terwijl ze zich voorbereiden op een nieuwe crisis die hun bedrijf mogelijk kan verstoren - de terugkeer van corona. We spraken met drie professionals die werkzaam zijn in een kerstpakketten groothandel over hun voorbereidingen op kerst.

Een sport kerstpakket

Het lijkt erop dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een gezonde levensstijl. Veel werkgevers zijn begonnen met het aanbieden van fitness abonnementen, of zelfs apparatuur zoals dumbbells voor werknemers, zodat ze thuis kunnen trainen! Als werkgever kun je jouw personeel helpen hun goede voornemens voor het nieuwe jaar te bereiken door hen een op maat gemaakte geschenkmand gevuld met gezonde etenswaren te geven, plus wat andere goodies zoals sportkleding. Lees hier 3 tips om je kerstpakket gezonder te maken.

Kerstpakket met lokale producten

Kijk jij al uit naar je kerstpakket? Het lijkt nog vroeg, maar werkgevers zijn al druk bezig om ze te bestellen. In dit artikel spreken een aantal medewerkers van grote kerstpakketten leveranciers over de bestellingen die ze voor 2022 verwachten en één bijzondere trend valt op: lokale pakketten afkomsting uit de buurt van waar een medewerker woont of werkt zijn populair!

Kerstpakketten worden duurder

Ondanks het duurder worden van kerstpakketten wil je natuurlijk evengoed graag het juiste kerstpakket voor je personeel vinden. Dit jaar is het misschien moeilijker dan ooit om een geweldig cadeau-idee te vinden dat op tijd binnen jouw budget zal binnenkomen, maar het overslaan van een kerstpakket is geen optie! 

Groei van het budget voor kerstpakketten

Het percentage dat een bedrijf onbelast mag uitgeven voor kerstpakketten is gegroeid over de afgelopen jaren. Lees hier meer over deze aanpassing in de werkkostenregeling.

Kerstpakketten trends

De kerstvakantie van 2022 nadert snel en het is tijd om te gaan shoppen! Weet jij welke kerstcadeaus dit jaar trending zijn

3 Besteltips voor kerstpakketten

De medewerkers van het kerstpakketten bedrijf die we spraken konden ons nog snel een aantal tips geven voor ze weer aan het werk moesten aangezien de bestellingen binnenkomen en het super druk is op het einde van het jaar. We vroegen hen welke tips ze hadden voor ondernemers die dit jaar hun kerstcadeaus nog niet hebben besteld. 

Kerstpakketten bestellen in Limburg en Brabant

De kerstcadeaubranche maakt zich klaar voor komend jaar, vind hier kerstpakketten leveranciers in Limburg en Brabant om te zien welke kerstpakketten nu trendy zijn. 

Een kerstpakket voor échte avonturiers

Na twee zware jaren achter de rug zijn veel mensen klaar om weer te reizen. Op avontuur gaan of helemaal ontspannen behoren zeker tot de goede bedoelingen die je medewerkers hebben. Daarom is een kerstpakket met koffer juist nu zo’n leuk idee!

Wat betekent de huidige crisis voor het jaarlijkse kerstpakket?

De economische crisis gaat niet onopgemerkt voorbij, de prijzen van benzine en dagelijkse boodschappen blijven stijgen terwijl er in de wintermaanden grote zorgen zijn over gastekorten die kunnen leiden tot een stijging van de prijs voor basisbehoeften zoals kachels. Wat betekent dit voor het jaarlijkse kerstpakket

Friese kerstpakketten voor 2022?

Het populairste pakket voor de feestdagen van dit jaar werd onthuld door medewerkers van verschillende cadeaugroothandels in de regio - het lijkt erop dat sûkerbôles (Friese warme wijnbroden) op ieders lijst zullen staan! Andere trends zijn onder meer het geven van contant geld of het kiezen uit een bepaalde selectie als een waardevol cadeau; allemaal dankzij bedrijven die weten wat hun klanten willen voordat ze het weten...

Nieuwste trend: Fleece deken in het kerstpakket!

Dit jaar, te midden van economische onzekerheid en bezuinigingen op gasten, zijn fleecedekens de nieuwste trend voor kerstcadeaus. Nu de winter snel nadert, is ervoor zorgen dat u en uw dierbaren warm blijven een topprioriteit geworden. Deze unieke cadeautrend heeft veel werkgevers overrompeld, omdat het een van die items is die niet kunnen worden aangesleept. Voor degenen die op zoek zijn naar iets speciaals voor hun familie, vrienden of collega's deze feestdagen, zal een luxe fleecedeken ze zeker warm en gezellig houden.