beoordeeld met een 9,2

Traditionele kerstpakketten

Bij de traditionele kerstpakketten denken we allemaal vaak aan hetzelfde. Een grote doos tot de nok gevuld met lekkernijen voor de kerst. Vroeger was het eigenlijk alleen maar eten wat er in het kerstpakket zat. Tegenwoordig zit er wat meer in alle kerstpakketten. Voornamelijk draait het nu om één hoofdartikel met daarnaast nog veel lekkernijen. Deze hoofdartikelen zijn bijvoorbeeld reistassen, koffers, mini barbecue of zelf een camera! Natuurlijk zijn de kerstpakketten met deze producten erin vaak aan de duurdere kant, maar veel hebben dit er toch voor over. Het is dan ook de jaarlijkse beloning voor alle medewerkers.

Eigen keuze kerstpakket

Het eigen keuze pakket is iets nieuws van de afgelopen jaren. Via het eigenkeuze kerstpakket stelt u uw medewerkers om zelf hun kerstpakket uit te kiezen. Hierdoor krijgt de medewerker altijd een cadeau waar hij daadwerkelijk iets aan heeft. Hoe gaat dit concept nu in zijn werk? Nou dat zal ik u vertellen. U bestelt het eigenkeuzepakket en kiest precies het budget van het pakket. Hierna krijgt u de hoeveelheid bestelde giftboxen aangeleverd. Deze giftboxen bevatten een kerstwens en een pas met hierop inloggegevens. Met deze inloggegevens kan de medewerker naar de volledig gepersonaliseerde webshop. Deze webshop is volledig in de look en feel van uw eigen website. Zodra de medewerker ingelogd is zal hij kunnen kiezen tussen talloze producten.

De voordelen van dit pakket zijn dus:

- De medewerker zelf een product kan kiezen wat bij hem past.
- Precies een budget aan kunnen geven voor de giftbox
- Weinig opslagruimte nodig door de kleine giftboxen in plaats van de grote kerstpakketten.

Maatwerk kerstpakket

Daarnaast zijn er bij verschillende leveranciers ook nog maatwerk kerstpakketten. Dit pakket is voor de personen die een kerstpakket hebben gevonden maar waar enkele producten veranderd moeten worden. Of dat ze gewoonlijk een kerstpakket helemaal samen willen stellen. Dit is vaak alleen mogelijk bij een vroege bestelling. Als u een maatwerk kerstpakket aanvraagt moet u uw wensen doorgeven. Via deze wensen gaan de samenstellers een pakket samenstellen rekening gehouden met uw wensen. Hierdoor krijgt u een uniek kerstpakket, perfect geschikt voor uw medewerkers.

Als conclusie: er zijn tegenwoordig zoveel kerstpakketten te verkrijgen er is altijd wel een geschikt pakket te vinden voor uw bedrijf! Geef u medewerkers deze beloning en extra motivatie om komend jaar weer hard te willen gaan werken! Want wat zijn we zonder tevreden medewerkers!