beoordeeld met een 9,2

Aanmelden als leverancier

Bent u een leverancier van kerstpakketten dan bent u op onze website aan het juiste adres. De beste aanbieders worden in de schijnwerpers gezet, waardoor u als opdrachtgever/ klant eenvoudig kennis kunt maken met de beste leveranciers die Nederland te bieden heeft. Neem contact met ons op en meldt uw bedrijf aan als leverancier. Uw gegevens en collectie worden vervolgens gecontroleerd en indien u voldoet aan de voorwaarden wordt u toegelaten in onze branchegids. Wij controleren sterk op kwaliteit en streven daardoor naar een kwalitatieve branchegids waarin enkel kerstpakketten professionals staan.

Vergelijken en kiezen

Naast de functie als branchegids vindt u op de website ook een uitgebreide vergelijker van alle kerstpakketten die er in Nederland te krijgen zijn. De grootste leveranciers worden meegenomen in de overzichtelijke vergelijker, waardoor u uw zoektocht op onze website eenvoudig kunt starten. Het complete aanbod van de grootste kerstpakketten aanbieders vindt u op onze website. Heeft u uw favoriete pakket gevonden, dan klikt u op de bestelbutton en wordt u doorgeleid naar een van onze partners waar u het pakket kunt bestellen.

Kerstpakketten trends

Wilt u meer weten over de laatste kerstpakketten trends en kerstpakketten nieuws? Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent kerstpakketten. Zowel landelijke als regionale media wordt nagelopen om de meest inspirerende trends op het gebied van kerstpakketten te vinden en met u te delen. Zo mist u nooit belangrijke ontwikkelingen in de kerstpakkettenmarkt.